Project Godus: Sikeresen összegyűlt rá a pénz

A Peter Molyneux által megalkotott Populous című istenszimulátor népszerűségét igyekszik feleleveníteni a 22Cans csapat által Kickstarter keretén belül finanszírozandó Project Godus. A készítők mindössze 450.000 fontot akartak összegyűjteni rá, de az elején nem nagyon érkeztek felajánlások és már-már úgy tűnt, nem fog összejönni a kitűzött összeg. Ekkor Peter Molyneux és csapata gondolt egyet és mozgásban is bemutatták a játékot, valamint a technológiát, melyre épül. Lássuk a videókat:

A cikkben látható előzetesek meghozták a játékosok kedvét, így a határidő lejárta előtti utolsó két napban annyi támogatást szerzett a 22Cans projektje, hogy nemcsak elérték, de túl is teljesítették a kitűzött célt. A végösszeg 526.000 font lett, ami az időközben beígért extra célok közül egyet kivéve mindegyikhez elegendőnek bizonyult.

És bár az 550K elérésekor beígért Ouya konzol támogatása elmarad, de az eredetileg tervezett mellé három extra egy- és többjátékos küldetést, közösségi támogatást, kooperatív módot, belső nézetben történő építkezési lehetőséget és Linux-támogatást ígérnek a fejlesztők. Most már csak drukkolnunk kell Peter Molyneux csapatának, hogy ezt az ambiciózus tervet sikeresen végre tudják hajtani, és ismét egy remek istenszimulátorral gazdagodhassanak a műfaj szerelmesei.

Azóta történt

  • Akcióban az Ouya

    Az első fejlesztői készletek már megérkeztek, éppen ezért már néhány videó is készült magáról a gépről és a rajta futó játékokról.

Előzmények