Premier előzetest kapott a Two Point Campus

Több halasztás már nem lesz, a megjelenésig alig néhány napot kell már csak várnunk.

Majdnem itt az iskolaidő, így hogyan is ünnepelhetnénk jobban, mint Two Point megye valaha volt legvadabb milkshake bulijának megrendezésével! Ha a tejtermékekkel nem vagy kibékülve, akkor nézd meg a minap kiadott launch trailert, hogy együtt ünnepeljük a Two Point Campus augusztus 9-ei megjelenését.

Megrendezheted a saját bulijaidat a Two Point Campus-ban, kiegészítve lézerfényekkel, túláradó piros műanyagpoharakkal, néhány igazán ütős zenével, ezzel pedig biztosan boldoggá teheted a diákjaidat – vagy legalábbis elvonhatod a figyelmüket. És ha a tipikus diákelfoglaltság nem lenne elég, a saját campusod adminisztrátoraként hatalmadban áll az élő koncertek megszervezése 100%-ig valós bandákkal, mint a Helium Baboon, az Alchemical Friendship, vagy a Boogie Knights. Szóval, építs magadnak egy Diák egyesületet és indítsd be a bulit, és igen, a padló alapból ilyen ragadós.

Talán kicsit lejjebb lassítanál? Remélhetőleg nem túl lassúra, mivel a helyi Gyorssétáló Klub éppen új tagokat keres. A klubok a tökéletes módjai, hogy ne a tanulmányaidon gondolkozz, legyen ez egy erőteljes sétálás a campus körül vagy egy óra közbeni szundi a Szundi Klubbal, vagy akár egy kis kertészkedés a Természet Klubbal. Érezd a földet a talpad alatt, a napot az arcodon és a szelet a… bárhol is érzed azt.

Ez a játék egy bájos egyetem-menedzsment szimulátor, amely lehetővé teszi, hogy megéld az álmaidat és a saját campusodat vezesd – mindezt kiegészítve egészen valószínűtlen kurzusokkal, mint a varázslatos varázslókurzus, a sárkányölő lovagi suli, vagy a szupertitkos kémsuli.

Te is egyetemi bulibajnokká válhatsz, amikor a Two Point Campus megjelenik PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokon augusztus 9-én.

Előzmények

  • Two Point Campus teszt

    Néhány éve egy mafla betegségekkel teli kórház irányításában merülhettünk el, most pedig egy szintén nem normális egyetemi kampusz felépítése lesz a feladatunk.