Outriders - Bemutatkozott a kampányfelépítés

A legújabb videók egyik érdekessége, hogy kiderült, a játék zenéit Budapesten vették fel.

A Square Enix új részleteket fedett fel a People Can Fly (Gears of War: Judgment, BULLETSTORM) és a Square Enix External Studios sokak által várt lövöldözős szerepjátékáról. A „Journey and Structure” videó mélyebb betekintést ad az OUTRIDERS kampányába, mellékküldetéseibe, társaiba és utazási rendszerébe, valamint felfedi számos új helyszínét és ellenféltípusát is.

Az OUTRIDERS egy masszív élmény, ami nem csak a játékidőben nyilvánul meg, de abban is, hogy milyen messze utazhatsz a játék sötét sci-fi története során. A kampány egy epikus utazásra invitál Enoch vidékein, egy kegyetlen világban, ahol minden rejtélyesen szuperfejlett az emberiség elsöprésére a bolygó felszínéről. Az emberi kolónia életéről és titkaitól kezdve a rejtélyes dzsungelekig és könyörtelen sivatagokig, bejárhatod a bolygó határait, és olyan felfedezéseket tehetsz, amik mindent megváltoztatnak.

„Zeneszerzőként mindig rendkívül izgalmas, ha részese lehetek egy új világ felépítésének és új történetek elmesélésének, és izgatottan jelenthetem be, hogy én szerzem a People Can Fly és a Square Enix epikus sci-fi akciójátéka, az OUTRIDERS zenéit. Nagyon szórakoztató élmény volt a nehéz zenekari hangzások és a futurisztikus zenei hangdizájn összeolvasztása ehhez a hullámvasútszerű sci-fi kalandhoz, és alig várom, hogy megosszam veletek a zenét” mondta Inon Zur.

Az Outriders PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezik, azonban a pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem árulták el a fejlesztők.