Nintendo Direct: Fókuszban a Nintendo Wii U

A tegnapi napon leadott Nintendo Directen többségben voltak a Nintendo 3DS-re érkező címek, de azért a Wii U-nak sem kellett szégyenkeznie, hiszen az asztali konzolra érkező játékok is megkapták a saját előzetesüket. Elsőként a március 20-tól megvásárolható Mario Party 10 kapott egy vadonatúj trailert, amely mellé néhány új képet is mellékeltek a készítők.

Újra hallhattak az érdeklődők az egyedi kinézettel operáló Splatoonról is, amelyből most egy szép adag új képet mutattak be a fejlesztők. Egy biztos, valóban különleges játékról van szó, de minden bizonnyal megtalálja a saját közönségét.

Mindezek mellett új bemutató érkezett a Kirby and the Rainbow Curse alkotásból, de ami lényegesebb, hogy a Japánban április 29-én megjelenő Xenoblade Chronicles X bitang látványos játéknak tűnik a legújabb trailert alapján.

Akik kedvelik a Tekken szériát, azoknak talán nem ismeretlen Katsuhiro Harada neve, aki egy ingyenes, vagyis free-to-play verekedős játékon dolgozik. A Project Treasure néven futó programról túl sok információt egyelőre nem osztottak meg, remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk róla.

Végezetül pedig új Nintendo Wii címekkel is lehet találkozni majd az eShop ajánlatait böngészve, ugyanis a már elérhető a Super Mario Galaxy 2, méghozzá mindössze 10 euróért. Sokak kedvence mellé csatlakozik majd január 22-én a Donkey Kong Country Returns, majd január 29-én a Metroid Prime Trilogy is.

Azóta történt

Előzmények