Bayonetta 2 előzetes videó érkezett

A Bayonetta első része egy kizárólag PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre fejlesztett külső nézetes hack'n'slash akciójáték. A Platinum Games által készített programban egy szemrevaló hősnővel harcolhattunk, különböző fegyvereket és varázslatokat bevetve ellenségeink legyőzésére. A játékban tapasztalt ritmusos küzdelmek, valamint az egyedi látványvilág és helyszínek miatt a vásárlók körében szép sikereket ért el a szoftver.

Sokáig foglalkoztatta a rajongókat a folytatás témája, viszont ennek bejelentésére elég sokat kellett várni. A meglepetés viszont csak ezután jött, a Bayonetta 2-t ugyanis kizárólag Nintendo Wii U-ra készítik el, a korábbi vásárlók legnagyobb bánatára. A folytatás beszerzésével azonban az új konzol tulajdonosai hozzájutnak az első rész átiratához is, így valójában két játékot kapnak egy áráért.

A legutóbbi Nintendo Directen a Bayonetta 2 volt a fókuszban, amelyből egy új előzetest is láthattunk, valamint felfedték, hogy a különleges kiadás mit is rejt magában. A játék Japánban szeptember 20-án jelenik majd meg, míg a világ többi részén október 24-től lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények