Nintendo 2DS - mit tud?

A 2DS bejelentése után sokan nem igazán tudták mire vélni a Nintendo döntését. Vagyis azt, hogy kiadnak egy új 3DS-t amiből kiveszik a 3D képességet és az összecsukható formát egy "tömbre" cserélik. A legnagyobb gond talán azzal van, hogy a Nintendo nem hangsúlyozza eléggé, hogy mit is szolgálnak ezek az "újítások".

A videókban ugyan folyamatosan gyerekek kezében látható a 2DS, de nem igazán emelik ki, hogy miért jobb ez az ő számukra, mint a normál 3DS. Mint tudjuk a 3DS 3D-s megjelenítése bizonyos kor alatt nem javasolt, és ugyan kikapcsolható, a legbiztosabb megoldás, ha inkább kivesszük a gépből, második drasztikus átalakítás a formát érte. Vagyis a szétnyithatóság helyett, egy érdekes formát kapunk, amin mint később kiderült csak egy képernyő van, költséghatékonyság szempontjából, és mindössze csak a középen futó műanyag választja ketté. Ami biztos, hogy ez a forma talán jobban ellenáll egy gyereknek, kevesebb lehetőség van a külső behatásokból adódó hibára.

Tehát a 2DS ideális lehet azok számára akik fiatal gyereknek kívánnak egy hordozható konzolt venni. Az ideális forma és a 3D elhagyása mellett ugyanis ezen a platformon érhető el a legtöbb gyerekeknek szóló játék. Alább a Nintendo új videóját láthatjátok, ami ezen tényezőkre kívánja felhívni a figyelmet, talán ezúttal sem eléggé meggyőző módon.

Azóta történt

Előzmények