Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem még mindig nem tetszik.
Live-Die-Respawn
-
HuMarc
veterán
Hujujuj nekem tetszik, csak értelmét nem látom.
-
HuMarc
veterán
Villámkérdés: Az előző DS-ek és Gameboy-ok kinek készültek? Szerintem praktikus, hogy össze lehet hajtogatni, így ez már nem praktikus. Szvsz ennek az volt a célja, hogy kényelmesebb legyen fogni, de mivel az alsó kijelzőn ígyis-úgyis tapicskolni kell a stylus-szal, nem praktikus, + szerintem az irányítógombok is túl magasan vannak.
Hint: 13 vagyok Nem a gyerek-része miatt nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
„hanem egy oldalon lesz a két (ami valójában csak egy) kijelző.”
ezt pontosan hogy kell érteni?én amúgy célcsoportnak az olyanokat tudom elképzelni, akik kiskorukban rengeteget játszottak kvarcjátékokkal, és megszokták/megszerették az efféle kialakítást.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
PHM
addikt
válasz sz.balazs.95 #5 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy a gépben csupán 1 kijelző van,
amin a felesleges részeket nemes egyszerűséggel letakarták.
Személy szerint nem igazán vagyok/voltam oda a kvarcjátékokért,
a handheld konzolokat viszont imádom.
Persze lehet, hogy én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt.
De gondolj bele, mennyivel egyszerűbb egy kézi konzol:
Nem kell összedugdosni, nincs feszültség a TV birtoklása miatt,
s akár a rötyin is el lehet vele szórakozni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
magic2
tag
A 3DS 3D-je nem egészséges a kisgyerekeknek 6-7 éves felett ajánlja csak a Nintendo.
Ezt a gépet a 6-7 éves vagy fiatalabb gyerekeknek szánja az N. Kihagyták a szemüket csesző 3Dt és a konzolt nehezebb tönkretenni az összecsukható kivitel hiányában. Persze a gombok kialakítása tényleg átgondolatlan lehet. Szerintem felesleges ezen kínlódnunk alapvetően nem nekünk készült ez a vadhajtás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest