Mortal Kombat: 2D és 3D egyben

A Mortal Kombat című játék támogatni fogja a 3D-s megjelenítést, amennyiben megfelelő TV készülékkel és tartozékokkal rendelkezünk. Azonban eddig ez csak úgy működött, hogy ha ketten akartunk együtt játszani, akkor ahhoz két szemüvegre is szükségünk volt. A Mortal Kombat esetében azonban nem így fog működni a dolog.

A sorozat megalkotója, Ed Boon elmondta, hogy a játék szemüveggel és anélkül is játszható lesz egy időben ugyanazon a gépen, egyszerre 2D és 3D megjelenítéssel. A 3D hatás ugyanis csak annyiból áll majd, hogy a karakterek egy kicsivel jobban elkülönülnek a háttértől, ezáltal jobban rájuk tudunk majd fókuszálni. Azonban 3D-s megjelenítés esetén is ugyanúgy két dimenziósak lesznek a figurák és a háttér is, pusztán csak hatásosabb mélységérzetet kölcsönöz a megfelelő szemüveggel rendelkezőknek.

"A 3D-s hátterek egy kicsit elmosódottak lesznek," - vallotta be a Sony. "Azonban mivel a harcosok tisztán láthatóak maradnak, így akár a 2D-s és 3D-s megjelenítést használók együtt is tudnak majd játszani a Mortal Kombattal."

Azóta történt

Előzmények