Monster Hunter World: Iceborne - Hamarosan indul a PS4-es béta

A Capcom bejelentette, hogy a Monster Hunter World várva várt masszív Iceborne kiegészítőjének a PlayStation 4-es tesztelése a héten indul. A bétában a sorozat újoncai és a veterán vadászok egyaránt betekintést nyerhetnek az új bővítmény tartogatta újdonságokba, mint a fogvacogtató Hoartfrost Reach terület, valamint az új szörnyek és játékmechanikák.

Az első, kizárólag PlayStation Plus előfizetők számára elérhető Monster Hunter World: Iceborne béta 2019. június 21-én 12:00-kor veszi kezdetét, és egészen 2019. június 24. 12:00-ig fog tartani. Ezt követően veszi kezdetét a második, már minden PlayStation 4 felhasználó számára elérhető béta időszak 2019. június 28-án 12:00-kor, ami egészen 2019. július 1. 12:00-ig fog futni. A kliens mindkét esetben már pár nappal az Iceborne béta kezdete előtt előtölthető lesz, a részvételhez pedig nem lesz szükség a Monster Hunter: World alapjátékra. A béta három küldetést fog tartalmazni, melyek közül az újoncok a Monster Hunter: World-ből már ismerős Great Jagras, a haladó játékosok a vadonatúj szarvas sárkánykígyó fenevad Banbaro, a legelszántabb vadászok pedig a visszatérő kedvenc Tigrex dühével nézhetnek szembe. A bétában a játékosok kipróbálhatják továbbá mind a 14 fegyvertípust is a három küldetés bármelyikén, vagy akár a gyakorlópályán.

Azóta történt

  • Monster Hunter World: Iceborne teszt

    A tavalyi év elején megjelent Monster Hunter World eddig csak kisebb frissítéseket kapott, az Iceborne azonban végre rendesen kibővíti a pokoli sikeres játékot.