Mobilokra is megjelent a Hearthstone: Heroes of Warcraft

A Hearthstone: Heroes of Warcraft elsőként tavaly márciusban jelent meg PC-re, ahol is rövid idő alatt roppant népszerűségre tett szert. Köszönhető ez annak, hogy egy viszonylag egyszerű játékról van szó, ami mindezek mellett még ingyenesen is elérhető. Az év végén megérkeztek a tablet kiadások is, most pedig elrajtolt a mobiltelefonokra szánt kiadás is.

A kártyajáték népszerűségét az is jelzi, hogy 2014 szeptemberéig nem kevesebb mint 20 millió felhasználót regisztráltak, idén januárban pedig már 25 millió játékossal rendelkezett a program. A most megjelent iPhone és Android mobilos kiadások minden bizonnyal még megdobják majd ezt a számot.

Azóta történt

Előzmények

  • Dungeon Hunter 5 bemutató (mobil)

    A Gameloft továbbra is rendíthetetlenül szállítja a nagyszabású mobiljátékokat, Dungeon Hunter sorozatuk már az ötödik résznél jár. Kipróbáltuk, mit tud a legújabb dungeon-crawler.

  • Balloon Sucker bemutató (Android, WP)

    Furcsa és zavarba ejtő címe ellenére a Balloon Sucker egy kellemes, egyszerű telefonos játék, ami tökéletesen alkalmas lehet gyerekek szórakoztatására.

  • Mobil eszközökre is megjelenik a Mortal Kombat X

    A készítők bejelentették, hogy tabletekre és mobiltelefonokra is megjelenik a sokak által várt verekedős játék.

  • Calculords teszt (iOS)

    (Élvezetes játékmenet + kőkemény kihívás) x (stílusos pixelgrafika + remek humor) – idegesítő F2P modell = Calculords, amit minden iPhone tulajdonosnak érdemes telepítenie.