Minden, amit tudni kell a Van Helsing játék Final Cut kiadásáról

A magyar NeocoreGames által fejlesztett Van Helsing trilógia záróepizódja idén májusban jelent meg, azóta pedig a cég nagy büszkén jelentette be, hogy a három részből összesen egymillió példányt sikerült értékesíteniük. Hamarosan pedig érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing Final Cut csomag, amely egy önálló program lesz, és az összes részt tartalmazni fogja. A készítők most kiadtak egy új videót, amely bemutatja, hogy mire is kell számítania annak, aki megveszi a csomagot.

A kezdetektől lehetőség lesz majd mind a hat karakterosztály közül választani, de akár arra is lehetőségünk lesz hogy a hosszú kampányt egy 80-as szintű karakterrel játsszuk végig. Ezen felül a többi módban viszont nem kevesebb mint 100-as szintig lehet majd fejlődni.

Ezen túl a tower defense módot opcionálissá tették a készítők, valamint azt is bejelentették, hogy a későbbiekben egyéb bővítmények is érkeznek majd a játékhoz. A különleges pakk megjelenése szeptember 23-án várható, akik birtokolják a trilógia alap kiadásait, azok ingyen kapják meg ezt a csomagot.

Előzmények