Mi lehet vajon a Halo Bootcamp?

Érdekes és egyben furcsa cím tűnt fel a koreai korbesorolási hivatal oldalán. A bejegyzésre sokan ismét előhozták a korábban is pletykált Halo 3 PC-s portját, de mint kiderült, tévesen fordították le a koreai szöveget angolra. A friss fordítás szerint a Halo Bootcamp egy harmadik nézetű (TPS) PC/Online játék lesz, ami a Halo világában játszódik. Halo TPS?

A külön érdekesség a dologban, hogy a Gamefront szerkesztői megkérdezték a Microsoftot a dologról, akik a korábbiaktól eltérően most válaszoltak is. Állításuk szerint a Bootcamp nem köthető sem az Xbox ONE-hoz, sem a Reclaimer Trilógiához, ( aminek az első része a Halo 4 volt ) hanem egy új project, amiről később további információkat adnak.

Érdekes a dolog mindenképp, lévén a legtöbben a Halo 5 bejelentését várják, vagy talán még ami szóba jöhet, az a Halo 2 Anniversary, de így egy új cím teljesen meglepheti a rajongókat. Főleg ha TPS játékként egy mellékszálról van szó.

Persze a fentieket egyelőre pletykaként kell kezelni, de azért azt érdemes megjegyezni, hogy a Metal Gear Solid Legacy Collection is ugyanilyen módon szivárgott ki.

(Kis megjegyzés: a Bootcamp eredetileg egy Halo képregény, mely az első könyvhöz köthető.)