Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

A KeokeN Interactive és a Wired Productions elsőként PC-re hozták el nekünk a Deliver Us the Moon című játékot anno 2018-ban (illetve volt egy újrakiadás is 2019-ben), majd 2020-ban befutottak az első konzolos verziók is. Korábban szó volt róla hogy Nintendo Switch-re is elérhető lesz a program, azonban még ugyanabban az évben a fejlesztők közölték a szomorú hírt, hogy a Nintendo konzoljára mégsem készül el a játék. Tavaly aztán befutott a folytatás (Deliver Us Mars), azonban úgy tűnik, hogy a készítők mégsem tettek le arról hogy Switch-re is megkapjuk az első részt. A minap jött a bejelentés, hogy mégis elkészül az új változat, amelyhez egy rövid trailert is mellékeltek.

Egyelőre pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de a tervek szerint a végső változat valamikor a nyár folyamán lesz elérhető.

Előzmények

  • Deliver Us Mars teszt

    A Hold után most a Marsra utazunk mások hibáit kijavítandó – de az továbbra is igaz, hogy az asztronauták élete nem csak játék és mese!