Medal of Honor 2: A Danger Close már készíti a játékot

A Medal of Honor sikeres eladásainak köszönhetően az Electronic Arts Los Angelesben működő stúdiója, a Danger Close már bele is fogott a második rész elkészítésébe. Ezt Greg Goodrich, a DC főnöke és a Medal of Honor vezető producere jelentette be az este folyamán.

A hivatalos Medal of Honor Blogon írta Greg Goodrich, hogy a Danger Close már dolgozik a következő MoH játékon. Az előző rész több, mint 5 millió példányban talált gazdára, és ezt szeretné megköszönni az új stúdiójuk, valamint a franchise készítőinek nevében is. Különösen azoknak, akik az évek során kitartottak a Medal of Honor játékok mellett.

Azt is hozzátette, hogy a játék októberi megjelenése óta figyelik a játékosok visszajelzéseit, és ezeket megvitatták és kielemezték, így most nagyon izgatottan várják, hogy végre a játékosoknak is beszéljenek a Medal of Honor 2 fejlesztéséről. Arra kéri a játékosokat, hogy látogassák sűrűn a Medal of Honor, valamint a Facebook rajongói oldalát, ahol friss információkat kaphatnak a készülő játékról.

Előzmények

  • Medal of Honor - Teszt

    Itt az új Medal of Honor. Új köntös? Igen! Bár lassan mindenki tudja, hogy az új rész egy „reboot”, elhagyta a második nagy világégést és a közelmúlt modern hadviselésébe bújtatja azt. Vajon hogy sikerült mindez az EA-nek? Tesztünkből minden kiderül!