Lara Croft and the Guardian of Light: Videók és képek

Két vadonatúj gameplay videó és pár új kép érkezett a Lara Croft and the Guardian of Light című játékból, melyet PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra fejleszt a Crystal Dynamics. A játék csak digitális formában lesz beszerezhető, dobozos kiadás nem készül belőle.

Fontos leszögezni így az elején, hogy a játéknak semmi köze nincs az eredeti Tomb Raider sorozathoz, azon kívül, hogy Lara benne a főszereplő. A Guardian of Light egyfajta spin-off történet, amit azért készítettek, hogy a Lara Croft rajongók játszhassanak kedvenc hősnőjükkel a Tomb Raider 9 megjelenéséig.

A Guardian of Light szintén ki lesz állítva majd az idei E3 rendezvényen, ahol a készítők egy játszható demót tesznek elérhetővé a játékból. Így akit érdekel, az a megjelenés előtt kipróbálhatja majd az új Lara Croft játékot. Arról egyelőre nincs infó, hogy pontosan mi kerül majd bele a demóba, de már az is örvendetes, hogy lesz kipróbálható változat.

A játékból megjelent két vadonatúj videó is, melyekben a harcrendszerrel, valamint az egyik boss ellen vívott csatával ismerkedhetünk meg picit közelebbről. A videókban sok a SPOILER, úgyhogy csak azok nézzék meg, akiket ez nem zavar.

A képekre kattintva megnézhetitek őket eredeti felbontásukban is, a videókat pedig megtekinthetitek alább:

Azóta történt

Előzmények