Lara Croft and the Guardian of Light: Megjelenés és DLC-k

A Crystal Dynamics bejelentette a Lara Croft and the Guardian of Light megjelenésének pontos időpontját. A játéknak először csak az XBOX360 verziója jelenik meg augusztus 18-án, majd ezt követően, több, mint egy hónapnyi XBOX-exkluzivitás után PC-n és PS3-on is elérhető lesz az új Lara Croft kaland, mégpedig szeptember 28-án.

A játék mindhárom platformon egységesen 15 dollárba fog kerülni, és kizárólag csak letölthető formában lesz beszerezhető, XBLA, PSN és Steam rendszereken keresztül. A Crystal Dynamics azt is hozzátette, hogy a Lara Croft and the Guardian of Light XBOX360-as verziója a megjelenéskor csak lokális kooperatív módot fog tartalmazni, az online lehetőségeket csak a másik két változat megjelenésekor, szeptember 28-án adják hozzá a játékhoz. A PC-s és a PS3-as verzió természetesen már a megjelenéskor fogja ezeket tartalmazni.

A készítők beszéltek a játékhoz tervezett letölthető tartalmakról is, elmondásul szerint szeptember és december között 5 különálló DLC is megjelenik majd a Lara Croft and the Guardian of Light című játékhoz, melyekből az első három új pályákkal, rejtvényekkel és területekkel, míg a maradék kettő újabb, "Jól ismert videojáték-karakterekkel" gazdagítja majd a platformjátékot, de hogy kikkel, arról még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények