Közeledik az új Need for Speed leleplezése

Több mint egy év kihagyás után idén ismét visszatér a Need for Speed széria, amelyről a készítők korábban már néhány apró részletet megosztottak velünk. A hivatalos leleplezés még nem történt meg, a fejlesztők és az EA azonban Twitteren kis utalásokat kezdett el megosztani a játékosokkal. Alig két napja egy füstfelhőbe bújtatott város képét láthattuk, a minap pedig ugyanazt a képet osztották meg velünk, csak plusz szereplőként egy Nissan Skyline GT-R R34 is látható rajta.


A fények módosításával itt is feltűnik a háttérben egy város alakja

A találgatások egyből elindultak természetesen, a módosított képen a háttérben látható épületek sziluettje alapján vagy Las Vegas-t kapjuk meg helyszínnek, vagy Seattle-t. A játék hivatalos leleplezése alig egy hét múlva lesz esedékes, addig marad a találgatás.

Előzmények

  • Need for Speed bemutató és videoteszt

    A sorozat legújabb változatával egy teljes rebootot akartak adni a jól ismert játéknak, ez sikerült, de aki nem volt oda az Underground feelingjéért, az ezt lehetőleg kerülje!

  • Need for Speed előzetes

    Idén ünnepelte huszonegyedik születésnapját a legendás játéksorozat, az új, utótag nélküli rész pedig sokak örömére ismét visszatér az éjszakai, illegális versenyek világába és elég jónak ígérkezik.