Kiszivárgott videón a Horizon Forbidden West multiplayer módja

A felvétel valamikor 2020. nyarán készült, természetesen nem prezentálja a végterméket.

A Horizon Forbidden West közel egy évvel ezelőtt jelent meg és jött, látott, győzött. Valóban egy remek alkotást kaptunk a kezeink közé és tudtuk, hogy a fejlesztők nem fogják a játék világát parlagon hagyni. Tavaly év végén aztán kiderült, hogy készül egy új, online projekt, amelyhez munkatársakat keresnek és amely a leírás szerint kibővíti az ismert világot. Vélhetőleg ehhez van köze a minap kiszivárgott videóhoz, amiről a feltöltője azt állítja, hogy a Horizon Forbidden West multiplayer módjának nagyon korai (kb. 2020. áprilisi a build) változatát mutatja meg nekünk. A lenti anyagról többet egyelőre nem tudunk, extraként viszont egy concept art kép is felbukkant szintén a multihoz, ezt láthatjátok lentebb.

Mivel nem hivatalos bejelentésről, illetve megosztásról van szó, így bármikor törölhetik a fenti látnivalókat, azonban a forrás file-t még egy ideig utána is bárki letöltheti.

Előzmények

  • Horizon: Forbidden West teszt

    Öt hosszú évvel az első részt követően érkezett meg a második Horizon – 80 órányi játékidővel a hátunk mögött mutatjuk be a Sony idei egyik legnagyobb megjelenését.