Kingdoms of Amalur: A küldetéseink befolyásolják karakterünk fejlődését

Sok szerepjátékos számára ismerős lehet, hogy amikor végre szintet lépünk és a rendelkezésre álló képességek közül választhatunk egyet, később nagyon ritkán tudunk csak azokon változtatni. A Kingdoms of Amalur esetében ez nem így lesz, a küldetések jutalmaként kapott, úgynevezett "Sorskártyák" segítségével bármikor megváltoztathatjuk hősünk képességeit.

A legtöbb szerepjátékban lehetőségünk nyílik pénzért cserébe újraosztani megszerzett pontjainkat, itt nem teljesen ez lesz a helyzet, habár akinek nem tetszenek a kártyáik által nyújtott bónuszok, azok számára fennáll a lehetőség, hogy pénzért változtassanak rajtuk. A küldetések teljesítéséért ugyanis Sorskártyákat kapunk, melyek befolyásolják karakterünk képességeit, a később elérhető küldetéseket, egyszóval a sorsát. A kártyák által nyújtott lehetőségek segítségével fejleszthetjük karakterünket, melyre kihatással lesznek a feladatok megoldása közben végrehajtott cselekedeteink.

Annak függvényében, hogy milyen küldetéseket vállalunk el, mely NPC-kkel ismerkedünk meg, valamint hogy milyen döntéseket hozunk annak véghezvitele érdekében, kaphatunk speciális kártyákat is, melyekhez sehol máshol nem férhetünk hozzá. Ezekkel általában különleges képességeket sajátíthatunk el, ilyetén módon mindig újabb élményekkel gazdagodhatunk játék közben. A részleteket az alábbi videó szemlélteti:

A Kingdoms of Amalur: Reckoning című játék megjelenése 2012. februárjában várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények