Killzone: Shadow Fall - Season Pass részletek és videó

Érkezett egy új videó a Killzone: Shadow Fall című PlayStation 4-exkluzív játékból, melyet megtekinthettek a cikkbe ágyazva. A Guerrilla Games ezenfelül ismertette a Season Pass részleteit is, melynek keretében 20 euróért előre megvásárolhatjuk a később érkező tartalmakat. Érdekessége a dolognak annyi, hogy korábban még ingyenesnek ígértek minden multis tartalmat, most pedig nem csak a pályákért, de még a kooperatív módért is pénzt kérnek...

A Season Pass a következőket fogja tartalmazni:

  • Online co-op expansion pack: Négyfős, online kooperatív módot ad a játékhoz, ahol négy új arénában harcolhatunk a hullámokban érkező ellenfelekkel. Egyedi fejlődési rendszerrel és új feloldható extrákkal gazdagodhatunk.
  • Three online co-op map packs: Három kooperatív módhoz tartozó pályacsomag, egyenként két vadonatúj arénával, ahol a barátainkkal együtt harcolhatunk. Fontos megjegyezni, hogy ezek a pályák csak az Online co-op expansion pack megvásárlását követően fognak működni!
  • Two additional multiplayer expansion packs: Két további multis bővítménycsomag is megjelenik, melyről majd a Killzone: Shadow Fall című játék megjelenéséhez közeledve adnak bővebb információt. Annyit azonban előre megígértek, hogy több órányi extra multis játékidővel gazdagítják majd a programot.

A Killzone: Shadow Fall című játék egyike lesz a PlayStation 4 nyitócímeinek, megjelenése a konzol premierjének környékén várható.

Azóta történt

Előzmények