Killzone 3: Februárban nyílt béta teszt

A Killzone 3 nevű játék nyílt béta tesztelése február 3 és 15 között fog megrendezésre kerülni a PlayStation Network-ön. Ezt a Sony jelentette be, hozzátéve, hogy a bétában korai hozzáférést kaphatnak a játékosok az MP05 "Frozen Dam" nevű pályához, melyen mindhárom többszereplős játékmódot kipróbálhatják.

Ezen felül a béta tartalmazni fog egy offline módot is, melyben botok ellen gyakorolhatunk, kiismerhetjük a pályát és a fegyvereket, valamint mindhárom játékmódot kipróbálhatunk gép által irányított ellenfelekkel is. A három játékmód a "Guerrilla Warfare", a "Warzone" és az "Operations" nevet kapta, míg az offline módot "Botzone" név alatt érhetjük el.

A játékmódok részletesebben a következőképpen fognak kinézni:

Guerrilla Warfare (16 játékos) = Ebben a játékmódban a Team Deathmatch szabályai szerint két csapat küzd egymás ellen, és a megszabott idő leteltével az a team kerül ki győztesen, aminek tagjai a legtöbb frag-et szerezték. Ebben a játékmódban csak a pálya bizonyos részei lesznek majd elérhetőek, hogy így biztosítva legyen a pörgős játékmenet.

Warzone (24 játékos) = Aki már játszott a Killzone 2-vel, annak ismerős lehet a Warzone mód, ami egy fordulókon alapuló többszereplős hadjárat, melyben öt, véletlenszerűen generált mini-küldetésben kell helytállniuk a játékosoknak. Ebben a játékmódban a pályák teljes része elérhető lesz, hogy legyen mozgásterük és különféle megoldási lehetőségük a játékosoknak.

Operations (16 játékos) = Az Operations nevű játékmód egy újfajta multiplayer hadjárat, melyben a készítők igyekeztek a moziszerű, történeten alapuló játék élményét elhozni a játékosok számára, hasonlóan a Killzone 3 egyszemélyes kampányához. Ebben lineárisan megszerkesztett mini-küldetéseket kell végrehajtanunk, melyben az ISA legénységének a dokkokat kell biztosítania, és elpusztítania egy gátat, miközben a Helhgast erői igyekeznek megvédeni a duzzasztógát létesítményét.

Botzone (1 játékos és maximum 15 bot) = Ez az offline multiplayer játékmód azoknak jó választás, akik szeretnének megismerkedni a többszereplős játékmódokkal, fegyverekkel, térképekkel és hasonlókkal, hogy azután a valódi ellenfelek ellen is hatékonyan küzdhessenek. A végleges játék mindhárom multiplayer módja kipróbálható, melyekben gép által irányított botok ellen harcolhatunk.

A Killzone 3 megjelenése február 25-én várható, kizárólag PlayStation 3-ra.

Azóta történt

Előzmények