Két új RPG játékon dolgozik a CD Projekt

A The Witcher 2: Assassins of Kings című RPG játék nagyon sikeres lett PC-n, az XBOX360 változat pedig még azt is felülmúlta, így hát a lengyel CD Projekt ezen fellelkesülve két új játék készítésébe is belefogott. Az első egy vadonatúj RPG lesz, a második pedig "egy dark fantasy szerepjáték, amit az egész világon ismernek".

A CD Projekt RED oldalán olvasható álláshirdetésekből kiderül, hogy két készülő játékhoz is keresnek embereket. Az elsőt egy kard szimbolizálja, van rá esély, hogy ez egy következő Witcher játék lesz majd. A másodiknál egy puska ikonja látható, ami alapján kikövetkeztethető, hogy abban valószínűleg egy Risen 2-höz hasonló világ lesz, amiben már lőfegyverek is megtalálhatóak lesznek.

"Olyan munkatársakat keresünk, akik szívesen dolgoznának egy teljesen új környezeten - egy hatalmas szerepjátékon, amihez a lehető legjobb csapatot szeretnénk összehozni. Nem számít, hogy kardok, vagy puskák lesznek-e benne, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat," - írja a CD Projekt az álláshirdetésben.

Azóta történt

Előzmények