Jön a The LEGO Ninjago Movie Videogame (PC, XO, PS4, Switch)

A LEGO filmek népszerűségét máris megpróbálja meglovagolni a filmes szakma, ugyanis a nagy sikerű, 2014-ben megjelent The LEGO Movie után nemrég kaptunk egy LEGO Batman animációs filmet, ősszel pedig érkezik a The LEGO Ninjago film is. Mint kiderült utóbbihoz kapunk majd egy videojátékot is, ehhez érkezett meg nemrég egy új előzetes.

Az animációs mozifilm itthon szeptember 21-től lesz látható a mozikban, a LEGO Ninjago videojáték pedig október 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

Előzmények

  • Lego City Undercover teszt (Xbox One)

    Ismét bebizonyosodott, hogy Lego játékkal nem lehet mellélőni. A műanyag város jobb formában van, mint valaha – ideje csatlakozni az üldözéshez.

  • LEGO Worlds teszt (PC, PS4, Xbox One)

    Nem kellenek különleges, filmes karakterek ahhoz, hogy egy LEGO játék jó legyen, fő a kreativitás! Erre hosszú idő után a kiadó is ráérzett.

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens teszt

    A TT Games nem volt rest és a Disney legújabb Star Wars moziját is virtualizálta, így a The Force Awakens eseményeit is lehetőségünk nyílt LEGO-sítva végig aprítani. Totál bekockáztunk!