Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
Nemtudom nekem valahogy nem jön át ez a LEGO univerzum pedig nem mondanám rossznak, de fél óránál többett egyikkel sem bírtam játszani...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
PowerBuldog
veterán
Én egyedül játszva is alig tudom letenni, pedig 29 vagyok.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
cuebler
senior tag
[sarcasm]ez is gyerekeknek való játék, mint a pokémon go[/sarcasm] vagy mint a cici komolyra fordítva: a kamasz fiaim (és persze én is negyvenes apukaként) ugyanúgy eljátszanak az összes lego játékkal xbox-on, ahogy a legkisebb hétéves fiúnk...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
törölt tag
Jó helyzetben van a TT ezekkel a LEGO játékokkal. Egyrészt általában jól sikerülnek, másrészt egyáltalán nincs versenytársuk, az AAA platformer műfaj sajnos szinte teljesen halott.
-
elistvan
őstag
Pontosan. Egyébként a járt utat a járatlanért el ne hagyj alapon, nem is tudnak olyan nagyon alakítani játékonként. maga történet jó, a grafika is elég "legós". Mint írtad platformer játék pc-n nem nagyon van normális. Régen volt a Croc legend of Gobbos, meg egy rakás oldalnézetes játék (Jazz Jackrabbit, Prehistorik Aladdin, Lion King, Cool Spot...) ps-en a Banjo Kazooie. Spyro SNES-en a Donky Kong Country sorozat, de pc-s normális platformer játékot nem tudnék felsorolni az utóbbi évekből.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Orcsi
aktív tag
De ugye ezt is lehet egyszerre két gyereknek játszania mert azért a legos XBOX játékok elég jól lekötik a gyerekeket (7,10) és még én is elnézegetem ahogy játszanak (igaz alig tudom követni őket a szememmel ..)
Same shit, different day!
-
pomorski
őstag
válasz PowerBuldog #8 üzenetére
Akkor a megoldás egyszerű. Beújítasz magadnak egy gyereket, és után majd együtt nyomatjátok.
-
cuebler
senior tag
válasz PowerBuldog #10 üzenetére
örökbe fogadsz egy 17 éves és 11 hónapos vietnámi "kislányt"
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Sanchez638
addikt
Megint tudom, de a Harry Potter 1-4 nagyon bejött, nem unalmas 3x se. Ebbe bele próbáltunk párommal, de nem adta. Valamelyik résznél nagyon betalálnak, valamelyiknél kimarad ez.
(#6) elistvan Trine 1-2-3 (Aki más vonalakra téved annak, Craft The World.)
Indie műfajba van már pár, csak nézelődni kell.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
asvald
senior tag
tetszenek az ilyen játékok ,csak nem tud lekötni 10 percnél tovább
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
cSuwwi
aktív tag
ezek a legó játékok konzolra (kontrollerre) termettek
én végigtoltam az öcsémmel coopban (25%, mint kb. mindig aztán gyűjtögess amíg megőszülsz), képi világban mindenképp van fejlődés. főleg hogy előtte benyomtam az első lego star warst összehasonlításul, pedig ugyanaz a hardver (x360), látni hogy eltelt ~11 év
el lehet vele bohóckodni jópár órát, a poénok még mindig jók -
pomorski
őstag
válasz PowerBuldog #10 üzenetére
Közel a 30-hoz, már lassan ideje gondolkozni egy gyereken, -ha még nincs esetleg mástól... Gyerekre is költheted a pénzed, nem kell mindent gépre és játékokra rááldozni. Legalábbis szerintem.
-
PowerBuldog
veterán
Se én se a párom ne akar gyereket. Ezt had döntsük már el mi.
Meg a másik pénztárcájába se kell turkálni. Mellesleg 10 éve nem költöttem nagyobb összeget a gépre ha már itt tartunk.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
cuebler
senior tag
megerősítve, kibővítve az alábbi
bölcsnek szántgondolatokkal: három fiúgyereket nevelek (7-16 évesig) és közben mégis mindig telik nekem-nekik gémer gépre, játékokra, xbox-ra, táblagépre, telefonra. ecsém az ellenkező oldalról közelített: nem akarnak addig gyereket, amíg nem lesz lakás/autó/f****mtudjami. eredmény: egyetlen gyerek és nem is lesz már több unokaöcsém vagy unokahúgom ha gyereked van, úgyis meglesz az ösztönző, hogy pénzed is legyen rá, szerintem."Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
pomorski
őstag
válasz PowerBuldog #16 üzenetére
Hát ha így, akkor így... Ezért írtam a 15-ös hozzászólásom végén, hogy: "Legalábbis szerintem."
-
woros
őstag
1x végigvittem elég is volt, viszont a Jurassic Parkosat és a Karib tengereset 100%-ig kijátszottam.. gyerek nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
pomorski
őstag
Egyik-másik (nálam jóval öregebb) ismerősöm is járt úgy, hogy nem kell gyerek, amíg nincs kocsi, ház, stb. Aztán addig addig húzták-halasztották a projectet, hogy mostmeg már nem lehet... Tudom, mindenkinek a saját döntése... De a végtelenségig azért csak nem lehet várni...
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Ha esetleg valaki olvassa még ezt a topikot és tud rajtam segíteni akkor legyen kedves nekem megmondani, hogy miért nem kezeli a játékvezérlőmet? A windows látja, minden beállítás oké. De a játékba lépve össze-vissza csinál mindent.... Egy alkalommal teljesen magától beugrott az összes beállítás, egy az egyben a PS4 beállításokkal, de a következő indításnál megint meghülyült.... Van megoldás? DualShock4-et használok, Sony wireless adapterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER PC CORE I7 6700 32Gb DDR4 512Gb SSD GEFORCE GTX 1070TI 8GB DDR5 1Év GAR!
- Garis Gamer Philips Evnia 180HZ Full HD IPS Led monitor
- ÚJ ASUS RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD AMD 6700 XT 12Gb DDR6 700W 80+ TÁP 2ÉV GAR!
- Bontatlan! Lenovo Thinkpad L13 G2 "Kis Gamer" Fémházas Laptop 13,3" -60% i7-1165G7 4Mag 16/1TB FHD
- HP 800 G4 EliteDesk SFF CORE I7 8700 Prémium Számítógép! 512GB NVME SSD 32GB DDR4 WIN11 1ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest