Jól halad az új Tomb Raider játék fejlesztése

Egy, a közösséghez intézett nyílt levelében számolt be büszkén Phil Rogers, a Square Enix európai és észak-amerikai részlegének ügyvezető igazgatója arról, hogy már javában zajlik a következő Tomb Raider játék fejlesztése, és eddig nagyon jól haladnak a munkálatokkal.

Az új epizód a nemrég megjelent Tomb Raider története után játszódik majd, természetesen immár a következő-generációs konzolok képességeit kiaknázó formában (Remélem, azért a PC-ről sem feledkeznek meg). Két héttel ezelőtt jelentették be először a Comic-Con rendezvényen, hogy a Dark Horse egy képregénysorozatot ad ki, melyben összekötik az idén megjelent játék és az érkező folytatás történetét.

Phil Rogers elmondása szerint a Square Enix elkövetkezendő játékaiban több választási lehetőséget kínálnak a játékosok számára, több platformot fognak támogatni és új dolgokat próbálnak ki bennük. De afelől biztosít bennünket, hogy bármilyen platformra is adják ki a programokat, a színvonal emelését mindig elsődleges fontosságúként kezelik, hiszen a játékosok elsősorban ezt várják el a Square Enix fejlesztőitől.

A cég hamarosan ismerteti részletes játékmegjelenítési terveit, melyek között a "következő-generációs, falrengető alkotásoktól a csúcsminőségű, táblagépekre és mobileszközökre fejlesztett játékokon át egészen a PC-s, online, közösségközpontú alkotásokig" minden szerepelni fog.

Azóta történt

Előzmények