Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi1031
tag
Ettől az írástól megjött hozzá a kedvem, lehet be is szerzem nem sokára.
-
retina
tag
nagyon szerettem ezt a játékot!
retinamotors Bt.robogó alkatrészek,robogó bontó,robogó szervíz.Motorok itt:https://www.facebook.com/retinamotors
-
Chapel
addikt
Az újjal együtt ennél jóval olcsóbban
Elkezdtem az első résztől, meg vele párhuzamosan az újat, vicces így tolni a kettőt, van ugye némi difi, de már csak nosztalgia miatt is élvezetesek a korai részek, több és nehezebb fejtörők![ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
geratn
tag
Jó cikk lett, köszönet érte.
-
D.Va
senior tag
Ja és ajánlom mindenki figyelmébe a:
TOMB RAIDER ULTIMATE EDITION pakkot!A "The Gamemania" sorozat része, és kemény 2500 Ft-ba kerül az áruházakban.
A 3 DVD tartalmazza a legújabb kivételével az összes PC-s Tomb Raider részt. Sőt a kiegészítőket is.
És még a régi részek is úgy vannak megcsinálva hogy simán futnak akár Win7 64 bit-en is. (Gondolom win8-on is de azt nem próbáltam) Kifejezetten örültem ennek a pakknak mert az első 5 rész nekem sem volt meg eredetiben sajnos...Tomb Raider I + Unfinished Business
Tomb Raider II + The Golden Mask
Tomb Raider III + The Lost Artifact
Tomb Raider IV The Last Revelation
Tomb Raider V Chronicles
Tomb Raider VI The Angel of Darkness
Tomb Raider VII Legend
Tomb Raider VIII Underworld
Tomb Raider Anniversary(egyedül nem "hagyományos" TR rész a Guardians Of Light nincs benne ami pedig szintén nagyon jó szerintem...)
-
D.Va
senior tag
Én elkezdtem anno az Anniversary-t de több évre leraktam mert az elején azt a k1b@szott T-REX-et nem bírtam kinyírni. Pedig tudtam hogy hogy kell de egyszerűen nem tudtam előhuzni azt a belassulós fejlövős oldalravetődő mozdulatot. Kettétörtem a Logitech Rumblepadot annyira felmérgelt. Pedig nem vagyok kezdő mert az összes TR-t végignyomtam...
De kb egy hónapja újra nekiestem és 2 nappal ezelőtt végre végigvittem a játékot.Csatlakozom, nekem is a TR4 a best! (most épp ezt tolom újra...) A TR4 tényleg egy felejthetetlen kaland. Nagyon hangulatos pályák... A mai játékok a brutál grafika ellenére sem közelítik meg sokszor... Igazán felújíthatnák a 4-ik részt is egy új motorral...
Egyébként aki elakad valamelyik Tomb Raiderben annak ajánlom a youtube-on BADASSGAMES videóit, ugyanis van nagyon jó végigjátszása a:
TR1, TR2, TR3, TR4, Anniversary játékokhoz. [link][ Szerkesztve ]
-
csabbymtc
tag
Nagyon jó volt olvasni ezt a tesztet, mert anno nagyon szerettem ezt a játékot.
Az első TR, amivel játszottam, a Legend volt, akkor váltam függővé. Utána jött ez, amit szintén imádtam, majd az Underworld, amit megfelelő gép hiányában ki kellett hagynom, egészen a mostani év elejéig, na hát abban sem csalódtam.
Az legújabb rész viszont egy vicc, nem adja vissza az előző részek hangulatát, nem igényel semmi gondolkodást... A szép grafika pedig nem kárpótol ezekért.
Azt hiszem, újra előveszem az említett 3 részt. -
X Factor
addikt
Jesszus, még általános iskolába jártam, amikor a srácokkal nyomtuk.
Make things work
-
Ádám16
addikt
Köszi a tesztet. Nekem az új TR is tetszett, ezért ezt is kipróbálom.
-
Szab24
tag
Az Anniversary nagyon jó kis játék volt, imádtam, hogy az összes pálya ismerős és 10 éves emlékek jönnek elő.
Meghozta a kedvemet a bemutató egy kis Tomb Raiderhez. Régóta tervezgetem, hogy egyszer neki kellene ülni és sorban az összeset végigjátszani egytől tízig. -
Szederp
tag
Remek iromány, köszönjük.
Szerintem a klasszikus TR-nek a negyedik epizódnál vége volt. Ami utána jött, az már nem nyújtotta azt a kihívást és újdonságot, amit az első néhány rész.
-
AnginaP
aktív tag
válasz huskydog17 #16 üzenetére
Egyet értek, imádom a Legend-et és az Underworld-öt én is!
A cikk pedig remek lett, szép pillanataim voltak az Anniversary-val is.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Zigur
senior tag
Nekem is tetszett az Anniversary, de az eredeti jobb volt valahogy, a hangulata...
Az új TR viszont vacak, csak egy hülye interaktív mozi. -
huskydog17
addikt
Köszi a cikket, Vistaboy, jó olvasni ilyen remek alkotásokról egy kis visszaemlékezőt!
A cikket kiegészíteném annyival, hogy a cikk alanyához van hivatalos demo változat a Steam-en, így bárki kipróbálhatja ingyen és kényelmesen.
Rólam is tudni kell, hogy szintén TR rajongó vagyok, az összes főepizódot végigtoltam, a Core Design érát nővéremmel ketten. Bár igaz, hogy az Anniversary nem a legnagyobb kedvencem a franchise-ból, de igen kellemes emlékek vannak róla. Azzal tökéletesen egyet értek, hogy sokkal nehezebb, mint a 7. rész (Legend) és pont ez az a tulajdonsága, ami miatt nem lett a kedvencem, mert sok helyen egyszerűen túl nehéz lett és piszkosul idegesítő. Számomra a tökéletes balansz a Legend-ben volt.
Amúgy a játék többnyelvű támogatást élvez, a szokásos Crystal Dynamics minőség, a német szinkron (is) szokás szerint kiváló.
Nekem a kedvencem a "Das Verlorene Tal" akarom mondani a "The Lost Valley" című pálya, az nem csak gyönyörű, de izgalmas is. A T-Rex pedig elképesztően látványos lett és a harcrendszer nekem nagyon tetszik a játékban.
Vicces, de egész idáig nem tudtam, hogy a Legend-ben is van időlassítás, pedig azt már legalább kétszer végigtoltam ha nem háromszor.
Szerintem nagy kár, hogy ugyan a 7. rész motorját használja, de sajnos erősen lebutították, a Next Gen effekteket teljesen kiszedték belőle sajnos.
Ja igen, szerintem azt is bőven meg lehetne említeni a cikkben, hogy ebben az epizódban is elérhető a Croft Manor és nagyon jó lett. Mennyi mindent kell megcsinálni, hogy vissza tudjuk kapcsolni a vizet és végre lezuhanyozhassunk!Szerintem a legjobb egy remake lenne a 2. részből! Erősen kétlem, hogy valaha is megtörténik, de azt az epizódot szerettük a legjobb nővéremmel, azon gürcöltünk a legtöbbet (Opera House, te jó ég, mennyi szenvedés). A Croft Manor is szerintem ott volt a legjobb, volt egy külön training pálya felépítve kint az udvaron, azt kéne visszahozni modern köntösben, na meg úgy ez egész epizód zseniális volt.
Számomra a Core Design érában a 3. és 4. rész volt a legrosszabb, az előbbi nevetségesen nehéz volt, sok pályán több napi kínlódás után sem tudtunk tovább jutni és túl sok nagyon szívatós rész volt benne), az utóbbi pedig túl hosszú és monoton lett. A felénél se jártam még, de már baromin unalmas volt a sivatagos, egyiptomi és hasonló téma. A 3. és 4. részt nem is toltuk végig, mert nem éreztünk rá késztetést.
Az 5. rész nekem valamiért tetszett, főleg az orosz bázis, de több jó küldetés is volt, változatos pályák voltak.
A 6. rész irányítás szempontból valóban katasztrófa, de ennek ellenére, hozzászoktunk és végigtoltuk azt is. Egyébként pont az AoD volt a játékipar legelső DX9-es címe és gyönyörű volt, csak úgy érdességképpen. Nekem tetszett a dark-os jellegű Lara, csak azt a fránya irányítást ne cseszték volna ennyire el!A Legend egy remekmű minden szempontból, az Underworld pedig szerintem kiváló folytatása a 7. résznek. Igazából én a 7.(Legend) és 8. (Underworld) részt egy nagy résznek tekintem az egybefüggő sztori miatt. Ez a sztori olyan fantasztikusan jó lett, hogy Hollywood sokat tanulhatna a Crystal-tól!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Stalker-2572
veterán
Azért jó ez a játék, mert közben is lehet hokizni; elég kevés játék tudja ezt nyújtani
'96 óta Lara a női ideálom
All Black...
-
Chiller
őstag
De jó lenne a TR4-ből is ilyen felújított változat...
[ Szerkesztve ]
-
Twinsen2
tag
Jo kis játék volt ez, egy vérbeli TOMB Raider, az új elég felejtős sajna.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy hosszabb mint az origi, ez baromira nem így van. Tavaly játszottam végig mindkettőt, és sokkal hosszabb volt az eredeti, a történet felét kiherélték a remakeböl. Nem beszélve ha az 5 pályás mission disket is hozzászámoljuk a régihez, ami a GOLD része volt...
-
Shing
őstag
A 4. rész nekem is a kedvencem, annyira egybe olvadt nekem Lara Egyiptommal, hogy egy kicsit rossz érzés is volt az 5.részben hogy már nem ott vagyunk.
Új grafikával én is megnézném, ráadásul a sztori is jó volt... csak sajnos annyi pályát megcsinálni mai minőségben nem kevés meló. Ja, hogy nem egy scriptelt menetű Tomb Raider-t kellett volna heggeszteni 5 éven keresztül hanem inkább ezt? -
Padisah
tag
Én is a 8800 GT mellé kaptam ajándékba. A templomos részben elakadtam, de nagyon, (itt is van két kép arról a rohadt templomról) attól kezdve nem vettem elő. Különben tetszetős kis játék.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
james001
veterán
Nekem az all time favorit a 4-dik rész (The Last Revelation) volt. Oda-vissza kijátszottam vagy 20-szor PS1-en és PC-n egyaránt. Volt hogy még német nyelven is,az a példány mind a mai napig megvan PS1-re
Na de egyébként az Anniversary-t is sokszor végigvittem már 100%-ra,PS2-őn,PSP-n és PS3-on is. Jó munkát végeztek vele az egyszer biztos,kíváncsi lennék pl. a 4-dik rész hogy nézne ki ilyen köntösbenhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
danikollar
őstag
PS3-on tavaly végigjátszottam és tényleg remek volt!
-
vitaro
senior tag
A 8800GT-m mellé adták, mai napig a kedvenc Tomb Raiderem.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
retina
tag
nagyon tetszett a játék!Remek cikk lett
retinamotors Bt.robogó alkatrészek,robogó bontó,robogó szervíz.Motorok itt:https://www.facebook.com/retinamotors
-
Vistaboy
veterán
Ki lehet forgatni, jogos, kiigazítottam. Úgy értettem, hogy aki próbálta, az megismerte Lara legendáját.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
fi:zi'k
nagyúr
"Lara Croft figurája azóta valóságos legendává vált, amit szinte mindenki ismer, aki valaha is játszott már az egyik - vagy az összes - epizóddal.."
Tehát mindenki ismeri, aki ismeri?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Shing
őstag
Amikor a Tomb Raider még többnyire Tomb Raider volt.
-
Jakesz
addikt
Zseniális remake lett, több legendás játék is kaphatna ilyen újjászületést.
Tííírex[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Ettől a résztől szakítottam be az íróasztalt,talán majd folytatom egyszer valami nyugtatóval,de inkább így legyen nehéz,nem az eszetlen nyomkodással meg végig akcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 16GB/256GB
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS