Hirdetés

2018. augusztus 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox360 rovat

Isten éltessen Halo 3!

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Pontosan 10 évvel ezelőtt jelent meg az előző generáció egyik legnépszerűbb videojátéka.

A Halo széria mindig is a Microsoft Xbox brandjének egyik legnagyobb húzócíme volt, bár ez leginkább az előző konzol generációban volt érezhető. A sorozat manapság is kifejezetten sok rajongóval rendelkezik, azonban a legnépszerűbb talán az Xbox 360-ra megjelent Halo 3 volt, amelynél voltak olyan napok, amikor több mint 1 millió online játékos csatázott. A sorozat 3. része napra pontosan 10 évvel ezelőtt jelent meg, mi itt kívánunk Boldog Születésnapot a játéknak, amely anno sokaknak meghatározó élmény lehetett.

A játék bejelentő trailere 2006-ban

A Halo játékok 1. és 2. részével ellentétben a 3. epizódhoz már nem készült Anniversary, azaz 10 éves felújítás, a 343 Industries-nak jelenleg más tervei vannak a branddel, így aki a Halo 3-mal szeretne játszani, annak meg kell vennie a The Master Chief Collectiont, vagy elővennie az eredeti Xbox 360-as kiadást, amely néhány napja bekerült a visszafelé kompatibilitási listába a többi résszel együtt, így akár Xbox One-on is játszható az összes DLC-vel együtt. (Minden DLC ingyenes Xbox Live-on)

Előzmények

 • Halo Wars 2 bemutató (Xbox One)

  Közel 8 év után megérkezett az egyik legjobban sikerült konzolos stratégiai játék folytatása, nézzük mit sikerül felmutatni a Halo Wars 2-nek.

 • Halo 5: Guardians bemutató (Xbox One)

  Megérkezett az Xbox One tulajok egyik legjobban várt játéka, lássuk, hogy megérte-e a várakozás, mennyivel tud többet nyújtani az új rész az elmúlt évek alkotásainál.

 • Halo: The Master Chief Collection bemutató

  Megérkezett az Xbox One első Halo csomagja, amelyben a 2. epizód felújítása mellett a többi számozott rész is helyet kapott.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.