2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Isten éltessen Half-Life!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Alig hisszük el, de nem kevesebb mint két évtizeddel ezelőtt jelent meg a gamer világ egyik legismertebb FPS sorozatának első része.

Hirdetés

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni a Half-Life sorozatot, amelynek első része pontosan  két évtizeddel ezelőtt, 1998. november 19-én jelent meg. A mai napon 20 éves játék három kiegészítőt (Opposing Force, Blue Shift, és a kizárólag PS2-re megjelent multiplayer Decay), és egy számozott folytatást élt meg, valamint számtalan rajongói bővítmény készült hozzá. Isten éltessen Half-Life és Gordon Freeman!

A második rész talán még nagyobb sikereket ért el mint elődje, de annak két plusz epizódja óta sajnos semmi hírt nem kaptunk egy esetleges folytatásról. (Legyen szó egy valódi harmadik részről, vagy egy Episode 3-ról.)


Sokan a mai napig hisznek abban, hogy egyszer elkészül egy valódi folytatás

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, nektek hogy tetszett anno a sorozat nyitó része, milyen élmények fűznek titeket a szériához? Szerintetek elkészülhet valaha egy igazi folytatás, vagy jobb ha a korábbi játékok élményét nem zargatják a fejlesztők, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy sikeres lenne manapság egy új rész.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.