Idő előtt kiszivárgott a Destiny kiegészítőjének tartalma

Alig három hete jelent meg a Bungie nagy költségvetésű programja, amely azóta több változáson is átesett. A folyamatosan érkező javításoknak nem mindenki örül, néhányan azonban szerencsésnek mondhatták magukat, hiszen a legutolsó korrekció letöltésével lelepleződött az első két kiegészítő tartalma. A következő videóban látottak alapján többek között minden bolygó kap extra missziókat, valamint új raid küldetést is kipróbálhatnak a legmerészebbek. Többen is jelezték, hogy ha valóban csak ennyi új tartalom érkezik elsőként, csalódottak lesznek, ugyanis a Bungie korábban új bolygók behozatalát is ígérte.

A fejlesztők eddig két új kiegészítőt jelentettek be, amelyek első része decemberben érkezik. A folytatásról nincs információ, valamikor 2015-ben várható a premier.

Azóta történt

Előzmények

  • Destiny teszt

    Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka. A kérdés, hogy sikerült felnőni a várakozásokhoz, vagy a Destiny nem az az űrkaland, amire mindenki számított?

  • Megérkeztek az első Destiny értékelések

    A legelső elemzések alapján a játék közel sem hibátlan, ugyanakkor hosszú hónapokra lekötheti a vásárlókat.

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

  • Destiny videó: irány a Mars!

    Dübörög a heteken belül megérkező Destiny reklámkampánya is, most éppen a Marsról kaptunk egy kis bemutatót.