Hunted: The Demon's Forge bejelentés

Aki egy kicsit is szereti a számítógépes szerepjátékokat (RPG), annak biztosan nem kell bemutatnom a Bethesda nevű fejlesztőcéget. Az Elder Scrolls sorozattal biztosan sokan játszottak, annak a negyedik része, az Oblivion pedig az utóbbi idők egyik legszebb grafikával rendelkező szerepjátéka lett.

A Bethesda most bejelentette legújabb szerepjátékát. A Hunted: The Demon's Forge című fantasy RPG játékot az InXile Entertainment készíti, aminek az a Brian Fargo a vezetője, aki annak idején a volt Interplay-nél dolgozott, és olyan játékok fejlesztésében vett részt, mint a Baldur's Gate, vagy a Fallout. A játékból érkezett pár kép is, melyeket megtekinthettek itt:

Hunted: The Demon's Forge (Képgaléria)

A játékos két karakter közül választhatja ki a neki szimpatikusabbat, a másik karaktert pedig a gép fogja irányítani (Egyszemélyes módban), vagy pedig egy barátunk (Kooperatív módban). Lehetünk a Caddoc nevű emberi harcossal, aki főleg kardokkal irtja az ellenséget, vagy pedig egy E'lara nevű Elf amazonnal, aki íjjal felfegyverkezve támogatja őt a háttérből. Egyelőre még nincs információ arról, hogy a többjátékos módot vajon csak interneten keresztül lehet majd játszani, vagy helyi hálózaton keresztül is, de erre is fény derül hamarosan.

A játékot PC-re, XBOX360-ra és PlayStation 3-ra fejlesztik, a megjelenése 2010-ben várható, részletesebb információkat pedig az idei E3-on fogunk hallani a Hunted: The Demon's Forge-ról.

Azóta történt

Előzmények