Hunted: The Demon's Forge - Osztott képernyős multit terveznek

A Hunted: The Demon's Forge című fantasy RPG játékot az az InXile Entertainment készíti, aminek az a Brian Fargo a vezetője, aki annak idején a volt Interplay-nél dolgozott, és olyan játékok fejlesztésében vett részt, mint a Baldur's Gate vagy a Fallout.

A játékban két karakter játssza a főszerepet, Caddoc, egy emberi harcos, valamint egy E'lara nevű elf amazon. Egyszemélyes módban mi választhatjuk ki a nekünk szimpatikusabbat, többjátékos módban pedig egy barátunk irányíthatja a másik karaktert kooperatív módban, interneten vagy LAN-on keresztül.

Az InXile Entertainment egyik embere, Maxx Kaufman elmondta, hogy a fejlesztők jelenleg azon munkálkodnak, hogy beletegyék az osztott képernyős kooperatív játék lehetőségét a Hunted: The Demon's Forge című játékba. Elmondása szerint a játék jelenleg nem rendelkezik ilyen lehetőséggel, ugyanis a készítésekor a vizuális megjelenítésre törekedtek elsősorban.

Jelenleg csak annyit tud biztosan mondani, hogy tervezik az osztott képernyős módot, és bár ő szeretné, ha végül bekerülne, azonban azt nem állíthatja biztosan, hogy a végleges játékban valóban lehetőségünk lesz majd osztott képernyőn játszani. Azt is hozzátette, hogy azért is jó lenne ez a lehetőség, mert a pályákon ellenőrzőpontok lesznek elhelyezve, ahol lehetőségünk lesz karaktert cserélni, így mindkét karakter harcmodorát kiismerhetjük majd, akár egyedül játszunk, akár egy társunkkal közösen.

Végül még azt is elmondta, hogy jelenleg többféle multiplayer módot is terveznek a játékba, de erről majd csak január környékén tud biztosat mondani. Szintén terveznek különféle DLC-ket is a játék megjelenését követően, amelyekkel tovább bővíthetik majd annak tartalmát, de ezek még szintén jelenleg csak tervbe vannak véve, konkrétumokkal nem szolgálhat.

A Hunted: Demon's Forge megjelenése valamikor 2011-ben várható, PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra.

Előzmények