Horizon Zero Dawn - Érkezett egy tutorial videó (PS4)

A 2017-es évben ismét számos remek játékot kapunk majd PlayStation 4-re, ezek közül az egyik legjobban várt alkotás a Horizon Zero Dawn. A premierre közel még két hónapot kell várnunk, de az eddig látottak alapján érdemes lesz türelmesnek lenni, több mint jól néz ki a Guerilla Games műhelyében készülő program. A minap egy kisebb videó szivárgott ki a netre, ebben egy tutorial szegmenst nézhetünk meg (thai felirattal), ahol többek között néhány közelharci mozdulatot is láthatunk újdonságként.

A fentiek mellett egy állítólag megbízhatónak vélt forrás állítólag a játék sztorijának végéről írt a híres-hírhedt 4Chan fórumon, ezt gyűjtötték össze NeoGAF-en, de ezt csak azoknak ajánljuk elolvasásra, akiket nem zavar, hogy esetleg valós SPOILER-ekre bukkanhatnak.

Megjegyzés: Korábban a Final Fantasy XV-ről (és annak végéről) volt olvasható számos írás ugyanúgy a 4Chan-en több hónappal a premier előtt, ezekről végül kiderült, hogy nagy többségük igaz. Emiatt akár a Horizon Zero Dawn esetében is lehetséges, hogy valós információkat láthatunk, de nyilvánvalóan érdemes pletykaként kezelni a dolgot.

Azóta történt

Előzmények