Hamarosan indul az Evolve alfa teszt

A Turtle Rock Studios által fejlesztett Evolve 2015. februárjában jelenik meg, előtte azonban lehetősége lesz az érdeklődőknek kipróbálni a programot. A 2K legújabb bejelentése alapján már tudható, hogy a zárt alfa tesztre október végén kerül sor, méghozzá október 31-től. Az Xbox One tulajdonosoknak jó hír, hogy ők 1 nappal korábban belekezdhetnek már a november 2-ig tartó tesztbe, amely alatt figyelik majd többek között a szerverek terhelhetőségét is.

A próbajátékra elsősorban a szoftver előrendelésével lehet bejutni, azonban limitált ideig a hivatalos oldalon is lehet jelentkezni, már amennyiben sikerül érvényes belépőkódot szerezni.

Előzmények

  • Részletek a Bloodborne alfa tesztjéből

    A Dark Souls sorozat készítőinek új játéka kizárólag PlayStation 4-re debütál majd, az elődöt ismerve pedig a nehézséggel valószínűleg pár embernek gondjai lesznek.

  • Csúszik az Evolve

    A Left 4 Dead készítőinek új, önálló játéka sem jelenik meg az ősszel, ezzel lassan kihívó nélkül maradnak a megszokott folytatások.

  • Evolve: alfameghívók szétküldve

    Holnap indul, augusztus harmadikán pedig már véget is ér a Left 4 Deadet tető alá hozó Turtle Rock új játékának, az Evolve-nak az alfatesztje.

  • Evolve: Bemutatkozik a Kraken

    A 2K Games kiadott egy új videót a játékból, melyben megismerkedhetünk egy újabb szörnnyel, a Krakennel.