Evolve: Bemutatkozik a Kraken

Az E3 2014 rendezvényen mutatkozott be az Evolve című online kooperatív lövöldözős játék második szörnytípusa, a Kraken. A készítők elmondása szerint a természet sokkal bizarrabb külsejű teremtmények megalkotására képes, mint az emberi képzelet, ezért a Kraken kinézetét és mozgását a tengerek mélyén élő óriási fejlábúakhoz (lábasfejűek) tették hasonlóvá, melyek elég ijesztő külalakkal rendelkeznek.

A felvételen a Turtle Rock Studios társalapítója, Phil Robb mesél a Krakenről, megtudhatjuk harcstílusát, támadásait, az alkalmazandó taktikákat, valamint a játékmenet videóban azt is láthatjuk, miként küzd meg egy szörnyvadász csapattal.

Az Evolve című játék megjelenése október 21-én várható PC-re, PS4-re és XBOX One-ra. Hamarosan lesz egy alfateszt, de arra csak az Észak-Amerikában élő játékosok jelentkezhetnek, így nekünk nem lesz hozzáférhető.

Azóta történt

  • Evolve: alfameghívók szétküldve

    Holnap indul, augusztus harmadikán pedig már véget is ér a Left 4 Deadet tető alá hozó Turtle Rock új játékának, az Evolve-nak az alfatesztje.

  • Csúszik az Evolve

    A Left 4 Dead készítőinek új, önálló játéka sem jelenik meg az ősszel, ezzel lassan kihívó nélkül maradnak a megszokott folytatások.

  • Hamarosan indul az Evolve alfa teszt

    A hónap végén indul a zárt tesztelés, amelyre most bárki jelentkezhet.

Előzmények