Guardians of the Galaxy flipperasztal érkezik

Folytatódik a Marvel és a Zen Studios együttműködése: a számtalan már megjelent képregény tematikus asztal mellé a nyár egyik legnagyobb sikervárományosa, a Guardians of the Galaxy is megkapja a maga hihetetlenül igényesen kidolgozott, minijátékokkal és titkokkal teletömött flipperasztalát holnaptól.

Groot, Rocket Racoon, Gamora, Draxd és Star-Lord (Hogy ki?) összeállnak, hogy megmentsék a galaxist az eddigi legnagyobb ellenségétől – eközben persze nem hazudtolják meg önmagukat, elvégre igazi hétpróbás gazemberek mindannyian. A flipperasztal (amely 3 dollár körüli áron lesz elérhető holnaptól) természetesen, a Zen Pinball 2 eddigi terepeihez hasonlóan gyakorlatilag igen komoly spoilereket tartalmazhat majd a filmből, és az már a most kiadott videón is látszik, hogy ismételten döbbenetesen profi munkáról van szó. Egyelőre csak a PlayStationos megjelenésről szól a fáma (PS3-ra, PS4-re és Vita-ra jelentették be), de igen valószínű, hogy minden más platformon is tiszteletét teszik majd a galaxis őrzői.

Azóta történt

  • Érkezik a Portal Pinball

    A Zen Studio és a Valve összefogásának köszönhetően hamarosan egy újabb asztallal bővül a magyar fejlesztők műhelyében készült flipper játék.

Előzmények