Gears of War 3 - Felbukkant egy PlayStation 3 változat

A devkiten futtatott verzióból nyolc órányi anyag került ki, de a szivárogtató nem tervezi a build megosztását a nagyérdeművel.

Kevesen tudják, de a Gears of War sorozat jogai egészen 2014-ig nem tartoztak a Microsofthoz, így néhány évvel korábban olyan merész pletykák is felbukkantak, miszerint akár PlayStation 3-ra is megjelenhet a széria. Bár ezt sokan lehetetlennek gondolták, úgy tűnik, hogy mégis készült a Gears of War 3-ból egy nagyon korai build, amelyről a minap kikerült az internetre egy 8 órás gameplay részlet. A fejlesztői készleten futtatott (A gépben lévő plusz RAM miatt) játék közel sem fut hibátlanul (Pl.: Alacsony FPS, hibás átvezetők stb.), de érdekességként így is érdemes lehet belenézni a videóba.

Egyébként a Gears of War 3 PlayStation 3 verziójából egy jóval rövid részlet, valamint a főmenü már 2016-ban felbukkantak YouTube-on, ezekről legalább már most megtudtuk, hogy valódi anyagok voltak és a legfrissebb információk szerint az Epic csak és kizárólag tesztelési célból készítette el őket.

Előzmények

  • LawBreakers teszt (PS4)

    Ha szeretitek a hős alapú aréna-FPS-eket és a tucatjátékok után egy kis újdonságra vágytok, akkor érdemes lehet ránézni a Boss Key Productions nemrég megjelent alkotására.