2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Forza 5: Akár havonta 10 új autóval is bővülhet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

A Turn 10 Studios elmondása szerint olyan szinten konfigurálható a program, hogy akár havi szinten tíz DLC is érkezhet hozzá.

Hirdetés

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Turn 10 Studios által fejlesztett Forza Motorsport 5 című játék lemezén nem lesz rajta az összes pálya és autó. Ez amiatt van, mert még bőszen készülnek a tartalmak akkor is, amikor már nyomni fogják a lemezeket. Így tarthatták a megjelenési határidőt, a későbbi kiegészítések pedig ingyenesen hozzáférhetővé válnak minden játékos számára DLC formájában.

A készítők elmondása szerint a program olyan szinten konfigurálható, hogy akár havonta tíz új autóval is bővülhet a versenygépek kínálata. Ezt egy OXM oldalnak adott interjújában jelentette ki Dan Greenwalt. Ennek a rendszernek a segítségével pedig nemcsak autókkal, hanem pályákkal, helyszínekkal és egyéb tartalmakkal is folyamatosan tudják bővíteni, illetve módosítani, aktualizálni a játékot.

A Forza Motorsport 5 megjelenése kizárólag XBOX One-ra várható, előreláthatólag ez a játék lesz a konzol nyitócímeinek egyike.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.