2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Forza 5: Letöltés nélkül is játszható, de a végéhez kellenek a DLC-k

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

A Turn 10 Studios tisztázta a bizonyára sokakat érdeklő kérdést, miszerint lehetséges lesz-e letöltés nélkül futtatni a játékot.

Hirdetés

A Forza Motorsport 5 című játékról az utóbbi időben sok információ látott napvilágot - ezzel újabb kérdéseket vetve fel -, különösképpen, miszerint nem lesz rajta a komplett program a lemezen, valamint az első napon megjelenő DLC-k letöltése nélkül el sem lehet majd indítani a játékot. A Turn 10 Studios most tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, pontosan hogyan is fog működni a dolog a gyakorlatban.

Amikor megvásároljuk a lemezt és betesszük az XBOX One konzolba, akkor azonnal elkezdhetünk játszani majd az új Forzával. Játék közben felszólítanak majd minket, hogy csatlakozzunk az XBOX Live hálózatára, hogy letöltsük a legfrissebb Drivatar-információkat. Ez nem sok adat, mindössze a nehézségi szint beállítására szolgál.

A program ezt követően a háttérben letölti a többi DLC csomagot - ezek főleg újabb pályákat és autókat tartalmaznak. A letöltés nem zavarja meg a játékmenetet, nyugodtan játszhatunk, miközben települ a program. Amennyiben viszont nem csatlakozunk fel az XBOX Live rendszerébe, akkor nem fogjuk tudni befejezni a karrier módot, ugyanis ahhoz elengedetlenek lesznek a DLC-k.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.