Final Fantasy XIV: ARR - TGS hírek

Az egy hónapja újra megjelent Final Fantasy XIV egyelőre nagy sikernek örvend és a Square-Enix szeretné, ha egy így is maradna, szóval továbbra is gőzerővel dolgoznak a játékon. A TGS alkalmával pár új videóval lepték meg a játékosokat.

A The Binding Coil of Bahamut a jelenleg legnehezebb küldetése a játéknak, egyelőre még senkinek nem sikerült legyőznie a legendás sárkányt. A fenti videóban az ütközet 5 helyszínét láthatjuk, ahol 7 társunkkal együtt kell harcolnunk.

Ebben a videóban a Free Company-k (ezek a klánok megfelelői az FF XIV világában) házépítési lehetőségeit láthatjuk, több mint 300 egyedi, választható tulajdonsággal (burkolat, ablakok, bútorzat, belső tér, stb.). Később nem csak a klánoknak, hanem a játékosoknak is lehet majd saját házuk a játék világában. Ez a funkció a jövendő 2.1-es patch-csel érkezik majd.

Végül az utolsó videó a szintén 2.1-gyel érkező The Wolves' Den arénát mutatja be, mely 4 a 4 ellen küzdelmek helyszínéül szolgál majd.

Ezen felül pedig részletezte a Sqaure-Enix a PS4 kiadás részleteit is: a béta a japán PS4 premierrel veszi majd kezdetét, pontos megjelenés még nincs. A jelenleg PS3-on játszó játékosoknak viszont ingyen jár majd a PS4-es verzió, azonban az upgrade a PS3-as hozzáférés elvesztésével jár majd. A PS4-es kiadás a terv szerint látványilag megegyezik a jelenlegi PC-s verzióval, a cél 1080p felbontásban a folyamatos 60 fps-es kép biztosítása.

A Final Fantasy XIV nagy próbája jön a következő napokban, hiszen most telik le a legtöbb játékosnak az a 30 nap "ingyen játékidő", ami a vásárlás mellé járt. Az SE számára tehát izgalmas időszak várható, hisz nagy kérdés, hogy a játékosok befizetnek-e majd újabb hónapokra. Hamarosan megtudjuk.

A játékról hamarosan várható a Gamepod-ra egy kisebb előzetes, élménybeszámoló a Final Fantasy XIV első pár órájáról.

Azóta történt

Előzmények