Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - Gondok a szerverekkel

Nem számított ekkora rohamra a Square Enix, amikor megnyitotta előrendelői számára a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn című MMORPG játék szervereit. A felhasználók arra panaszkodnak a hivatalos fórumokon, hogy nehezen tudnak belépni a játékba, folyamatos leállások és kilépések vannak, új karaktert pedig szinte lehetetlen létrehozni.

A játék producere és igazgatója, Naoki Yoshida egy közleményben jelentette be, miszerint a szerverek populációja közelít a maximálisan várt mennyiséghez. A fentebb leírt problémák a túlnépesedés miatt jelentkeznek, ezért arra kéri a játékosokat, hogy a kevésbé lakott szervereken alkossák meg új karaktereiket.

A terhelt szervereken már a karakter létrehozását is felfüggesztették, míg nem normalizálódik a helyzet. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérnek, igyekeznek kiküszöbölni a problémát, addig is kérik a játékosok türelmét és megértését. A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn című MMORPG hivatalos megjelenése holnap várható PC-re és PS3-ra, míg a PS4 kiadás jövőre válik elérhetővé.

Azóta történt

Előzmények