Far Cry 3: gyűjtői kiadás+videóhármas

Az elmúlt héten több új videó is napvilágot látott a Far Cry 3 kapcsán. Kezdjük az elsővel, amely az úgynevezett Insane Edition-t mutatja be. Ez a kiadás lesz a gyűjtői változat, amely kizárólag Európában lesz kapható. Az „őrült” csomag tartalma:

  • Egy egyfajta túlélési útmutató, amely különböző tippeket, tanácsokat ad a szigeten való túlélés érdekében
  • Egy 12 cm-es Vaas bólogató figura fűszoknyában
  • The Lost Expeditions
  • Monkey Business: négy új küldetés, melyek legalább 1 órával meghosszabbítják a játékidőt
  • Hunter-Pack: M700 vadászfegyver többféle skin-el
  • Warrior-Pack: egy kézzel készített tőr két darab tetkóval
  • Predator-Pack: négyféle ragadozó állat és egy íj a többjátékos módhoz

Az Insane Edition tehát valóban bőven tartogat extrákat a játék kedvelői számára. A csomag Németországban már előrendelhető 70 euróért.

A következő videó az E3-ra való felkészülést mutatja be nekünk. Több részletet láthatunk, hogy mi zajlik a színfalak mögött, például egy Level Designer-t munka közben is láthatunk. A videóból továbbá kiderül, hogy a Ubisoft az E3-ra egy külön demo verziót készített, amit természetesen jövő héten be is fognak mutatni.

A harmadik videó egy kedvcsináló, amely az E3-ra próbálja meg kicsit felcsigázni a játékosokat.

A Ubisoft ígérete szerint a jövő héten megrendezésre kerülő E3-on rengeteg új információ fog napvilágot látni a játékkal kapcsolatban, és persze sok új videót is prezentálni fognak nekünk. A sok új anyagot a Ubisoft saját sajtókonferenciáján fogják bemutatni, amely magyar idő szerint június 5-én éjfélkor fog kezdődni és élőben lehet nyomon követni az eseményeket. A Far Cry 3 az európai kontinensen (Anglia kivételével) szeptember 6-án fog megjelenni.

Azóta történt

Előzmények