F.E.A.R. 3: Végleges megjelenési időpont

Nem is olyan régen, idén augusztusban csúsztatták el a F.E.A.R. 3 októberre tervezett megjelenését valamikor 2011-re, és most már azt is pontosan tudjuk, hogy a következő rész mikor kerül a boltok polcaira.

A Warner Bros. bejelentése szerint a F.E.A.R. harmadik részének pontos megjelenési időpontja 2011. március 22-én lesz, amikor is mindhárom platformon elérhetővé válik a játék. Az előrendelők ismét extrákkal gazdagodhatnak, melyeket alább részleteztek:

Amazon: Egy 12 oldalas F.E.A.R. 3 képregényfüzet, ami a játék előzményét meséli el az olvasóknak, és az első rész után játszódik. A füzetet a DC Comics adja ki, Stefano Raffaele rajzolta, a történetét pedig Steve Niles írta.

Best Buy: Exkluzív hozzáférést biztosít a "The Shredder" nevű fegyverhez, amit főleg a láthatatlanná válni képes szuper katonák ellen vethetünk be hatékonyan. A puska nitrátokkal töltött nehéz lövedékeket lő ki, ami elsütéskor úgy viselkedik, mintha egy tűzokádó sárkányt tartanánk a kezünkben.

Gamestop: A játékosok megkapják Paxton Fettel eredeti fegyverét, a "The Hammer"-t, ami .50-es kaliberű lőszert használ, és a hagyományos fegyverekhez képest közel kétszeres sebzést biztosít ezekkel a lövedékekkel.

Azóta történt

Előzmények