Epic Games: Gears of War 3 és Bulletstorm bejelentés hétfőn

Az Epic Games két új játékot is be fog jelenteni a holnapi nap folyamán. Nagy valószínűséggel az egyik a már sokak által nagyon várt Gears of War 3 lesz (Gyaníthatóan csak XBOX360-ra), míg a másik játékról a Game Informer című magazin címlapja rántotta le a leplet, ami nem más lesz, mint az Epic Games új szuper-vérengzős FPS-e, a Bulletstorm.

A Bulletstorm című játékot a lengyel People Can Fly stúdió fejleszti (A Painkiller készítői), melynél 2007-ben vásárolt többségi részesedést az Epic Games. A játék története a 26. században játszódik, ahol a játékos egy Grayson Hunt nevű fejvadászt alakít, akinek az volt a feladata, hogy levadásszon egy több ezer ember haláláért felelős szökevényt. Amikor nem volt hajlandó végezni a célpontjával, a volt főnöke, Sarrano tábornok vérdíjat tűzött Hunt fejére, így a fejvadászból egykettőre a Galaxis legkeresettebb célpontja lett.

Egy pár évvel később Hunt tisztázta magát a vádak alól, és egy Ishi Sato nevű kiborggal élt együtt a Galaxis peremén. Amikor észrevette az egykori főnöke, Sarrano tábornok Ulysses nevű hadi-űrhajóját, a bosszúvágytól megrészegedve elhatározta, hogy elpusztítja a tábornokot, és üldözőbe vette azt a saját űrhajójával. Az ütközet során a két hajó összeütközött, és spirális pályán zuhanva az alant elterülő bolygóra esett, melynek felszínét leginkább egy lepusztult Las Vegas-szerű környezet borította. Ez a világ tele van mindenféle húsevő kreatúrával, mutánsokkal, valamint egyéb őrült őslakossal. Maga az akció a becsapódás után kezdődik.

A People Can Fly elmondása szerint a játékban lesz multiplayer, de nem lesz kooperatív mód. A Bulletstorm megjelenése 2010. negyedik negyedévében várható, PC-re és konzolokra (Pontos meghatározás nincs, de gyaníthatóan XBOX360-at, és PS3-at értettek ez alatt).

Holnap, amint megtörténik a hivatalos bejelentés, aktualizáljuk a fentebb elhangzott információkat.

Azóta történt

Előzmények