Gears of War 3 - információk, megjelenési dátum, képek

Picit korábban már megtekinthettétek a játék első hivatalos bemutató trailerét, amihez társult néhány információ is. Ami biztosnak látszik, hogy április 8-a lesz a premier nap, természetesen 2011-ben. Nyilván ezt azért még nem vehetjük 100%-osra, de ez a terv. Ezen kívül kiderült, hogy a játék 18 hónappal a második rész után játszódik, továbbra is Marcus Fenix bőrébe bújva. Lehetőség lesz négyszemélyes co-op küzdelemre, amiben Marcus, Dom, Cole és Baird közül lehet majd válogatni, hogy csak a népszerűbbeket említsük, de lesz néhány egyéb karakter is. Ahogy pedig már a trailerben is láthattuk lesz női karakter.

Az új részt természetesen szebbnek, jobbnak, nagyobbnak tervezik a fejlesztők, erről árulkodik CliffyB nyilatkozata is:  “Több, mint három éve a játék első részének megjelenésekor, belekezdtünk egy olyan történet elmesélésébe, amely az emberi bátorságról és önfeláldozásról szól egy félelmetes és leküzdhetetlennek tűnő ellenféllel szemben. Jövőre a rajongók ismét Marcus Fenix bőrébe bújva vezethetik harcba a Delta osztagot. Megígérhetem, hogy ez lesz a sorozat legnagyobb küzdelmeket és legdrámaibb meglepetéseket tartalmazó epizódja. Alig várjuk, hogy a játékosok kezeibe kerüljön az új rész.”

Csak remélni tudjuk, hogy igaza lesz és valóban egy minden tekintetben kiemelkedő játékot kapunk kézhez. Alább pedig néhány pillanatképet láthattok a trailerből kivágva.

Képekért katt ide!

Azóta történt

  • Gears of War 3 - GT elemzés

    A GT stábja górcső alá helyezte az Epic nagyreményű játékát, a Gears of War harmadik felvonását, amelyből számos információt tudatnak velünk.

Előzmények