Duke Nukem trailer, újdonságok nélkül

Újabb epizóddal gazdagodott a Duke Nukem Forever féle szappanopera, ezúttal egy trailer bemutatásának híre kavarta fel az állóvízet a hivatalos fórumon.

Korábban napvilágot látott információk szerint ugyanis az amerikai Jace Hall Show holnapi műsorában mutatkozott volna egy exkluzív új mozgóképes előzetes a játékból, azonban ezt a híresztelést a 3D Realms hivatalos fórumán rögtön cáfolták az illetékesek.

George Broussard szerint szó nincs arról, hogy új trailert mutatnának be, mindössze egy több hónappal ezelőtt készített rövid anyag bemutatkozása várható, amely "nem olyan lesz, mint amire a rajongók számítanak". Mint elmondta, Jason Hall-t, a show házigazdáját, aki egyébként a Monolith Studios korábbi vezetője, már tizenöt esztendeje ismerik, az anyagot a régi ismerettség miatt hozták tető alá számára.

Broussard azt is megígérte, hogy a következő alkalommal már valóban új dolgokat láthatnak majd a rajongók a játékból. A következő alkalom időpontjáról természetesen nem tett említést a stúdióvezér.

Azóta történt