Diablo III: Nyílt béta hétvége!

Eljött végre, amiben minden Diablo rajongó titokban reménykedett: a Blizzard mindenki számára elérhetővé teszi a Diablo III bétáját ezen a hétvégén. Ez azt jelenti, hogy akinek van Battle.net accountja, az meghívót fog kapni erre az eventre. Tehát nem volt igaz Bashiok azon bejelentése korábban, miszerint nem lesz nyílt béta a Diablo III-ból.

Ez egy három napos stresszteszt lesz a Blizzard szerverei számára, aminek keretében péntek délutántól egészen hétfő reggelig minden regisztrált Battle.net felhasználó számára elérhetővé válik a Diablo III bétája. A stresszteszt kezdési időpontja április 20. péntek, 12:01 PST (Magyar idő szerint ez este 21:01 óra). Ezt követően egészen hétfőn, április 23-án reggel 10:00 PST időpontig (Nálunk este 19:00-ig) fog élni a nyílt hozzáférés.

A játék kliensét már egy ideje bárki letöltheti, ám aki eddig még nem tette meg, annak éppen itt az ideje, hogy elkezdje. A klienst innen tudjátok letölteni. A béta lehetőségeit már jó pár helyen kitárgyalták, de aki kíváncsi rá, az elolvashatja a hivatalos F.A.Q.-ot a forráshírben. Mindenkinek kellemes bétázást kívánunk. :-)

Azóta történt

Előzmények