Deus Ex: Human Revolution - Jön a Missing Link DLC

Leleményes kódtörőknek viszonylag hamar sikerült megfejteniük annak a teaser oldalnak a titkát, melyet az Eidos lőtt fel az internetre a Deus Ex: Human Revolution kapcsán. Itt egy rejtett utalást találhattak egy bizonyos "Missing Link" címszóval.

Megindult a találgatás, hogy ez vajon mire utalhat. Többen egy letölthető tartalomra gyanakodtak, és végül nekik lett igazuk. A Square Enix tegnap megerősítette, hogy valóban egy DLC-ről van szó, melyben Jensennek az augmentációi segítsége nélkül kell megszöknie egy teherhajóról. Miután a küldetést követően újra eloszthatjuk pontjainkat, így aki nincs megelégedve a jelenlegi fejlesztéseivel, a DLC végén újra kialakíthatja karakterét.

A Missing Link DLC története röviden annyi lesz, hogy főhősünket elrabolják majd megkínozzák a Belltower emberei, minek során az augmentációit is teljes mértékben kikapcsolják. Így hát Jensennek kizárólag az alapképességeire hagyatkozva kell megszöknie egy ismeretlen helyen lévő teherhajó fedélzetéről. Miközben a túlélésért küzdve keresi a kiutat börtönéből, Jensen az összeesküvésnek egy újabb láncára bukkan, amire addig nem is gondolt volna...

A Square Enix bejelentéséhez időpont is társult, a Missing Link DLC megjelenése októberben várható mindhárom platformon.

Azóta történt

Előzmények