Dead Space 3: Fapados port lesz a PC verzió

Egymás után érkeznek az elszomorító hírek a Dead Space 3 című programmal kapcsolatban. A tegnapi napon kiderült, hogy a játékban mikrotranzakció segítségével vásárolhatunk erőforrásokat, melyek segítségével a felszereléseinket (fegyvereinket) fejleszthetjük. És bár a játékon belül is találhatunk nyersanyagokat, a gazdagabb vásárlók így egykettőre megszerezhetik a legbrutálisabb eszközöket is.

A mai napon tovább bővült a lista: a Visceral Games bejelentette, hogy a Dead Space 3 PC verziója egy-az-egyben meg fog egyezni a konzolos változatokkal, eltekintve pár extra beállítástól, mint pl. az 1080p felbontás. Viszont ami leginkább fontos lenne, vagyis a DirectX11 támogatása, illetve a részletesebb textúrák, ezek mind ki fognak maradni a PC kiadásból. Grafikailag ugyanazok a beállítási lehetőségek lesznek csak elérhetőek, mint PS3 és XBOX360 esetében.

A második videón a Dead Space 3 kooperatív módjáról készítettek egy interjút a játék producerével, aki azt magyarázza el, hogy mennyivel lesz másabb a játék ketten, mintha egyedül vinnénk végig a történetet. A Dead Space 3 című játék megjelenése február 8-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények