Dead Space 3: Eddig történt videó és demó részletek

A Visceral Games csapata által készített Dead Space 3 című játékban tovább folytatódnak az előző epizódokban történt események. Miután a készítők stílusváltást eszközöltek a programban, amivel olyanok számára is vonzóvá kívánják azt tenni, akiknek az előző részek nem tetszettek, ezért egy rövid összefoglalót adtak ki. Ebből a videóból mindenki megtudhatja, hogy mi történt a Dead Space 1 és 2 alatt. Elég sok spoiler van benne, ezért csak azok tekintsék meg, akik már végigvitték, vagy tényleg csak a 3. rész érdekli őket és kíváncsiak az előzményekre. Lássuk:

Az Electronic Arts a videón kívül a Dead Space 3 kipróbálható változatáról is közölt pár információt. Ennek értelmében a demó január 22-én jelenik majd meg PS3-ra és XBOX360-ra, míg a végleges játék február 5-én kerül a boltokba, PC, PS3 és XBOX360 platformokra egyaránt.

Azok az XBOX360 tulajdonosok, akik nem tudnak addig várni és szeretnének hozzájutni egy korai demó hozzáférési kódhoz, azok az alábbi oldalon regisztrálhatnak. A szerencsés nyerteseket az Origin rendszerén keresztül értesítik, így egy Origin ID mindenképp szükséges lesz a demó kipróbálásához. Az ajánlat január 14-ig érvényes, ezt követően választják ki a nyerteseket, akik 15-én letölthetik a Dead Space 3 demóját.

Azóta történt

Előzmények