Cyberpunk 2077 - Visszakerült a PlayStation Store-ba

A játék adatlapjára kikerült egy megjegyzés, hogy alap PlayStation 4 konzollal nem ajánlott a játék megvétele.

Tavaly év végén kaptuk meg a Cyberpunk 2077-et PC-re és konzolokra, azonban utóbbi változatok az előző generációs konzolokon eléggé problémásan futottak, a Sony konkrétan ezen okokból le is vette a PlayStation Store-ból a programot, így nem lehetetett a digitálist kiadást megvenni PlayStationökre. Néhány napja érkezett a hír, hogy a mai naptól ismét beszerezhető lesz a teljes változat, azonban az adatlapra két fontos kiegészítés került.

A Cyberpunk 2077 jelenleg 16 990 Ft-ért vásárolható meg a PS Store-ban, az extra kiírás szerint azonban továbbra is teljesítmény gondokkal találkozhatnak a felhasználók. Mindezek mellett nem ajánlott az alap PlayStation 4 gépekre beszerezni a programot, a legjobb élményt a PS4 Pro és PlayStation 5 gépek tulajdonosai tapasztalhatják. (Utóbbi gépen is a PS4 változat játszható jelenleg, a nextgen patch valamikor idén év végén érkezik)

Előzmények

  • Cyberpunk 2077 beszámoló

    A CD Projekt RED többszöri halasztás után végre elhozta nekünk az elmúlt év legjobban várt alkotását, amely sajnos nem igazán olyan lett, mint amire sokan számítottak, de ez nem jelenti azt, hogy egy rossz játék lenne.